Noćni život u Trogiru

Trogir je manji lučki grad smješten na obali Jadranskog mora. Tijekom svoje bogate prošlosti grad je imao veliko značenje za ondašnje stanovnike. Povijest grada ostavila je mnoštvo kulturnih i povijesnih spomenika te su isti uvršteni na UNESCO-ov popis kulturne baštine. Osim toga, grad je poznat i po izvanrednom noćnom životu za sve uzraste.

Trogirska riva je mnogima omiljeno mjesto s brojnim barovima i noćnim klubovima. Tijekom dana riva je prepuna štandova na kojima se prodaju suveniri, nakit, odjeća i hrana, a noću se pretvara u omiljeno okupljalište svih generacija.

Najpopularniji noćni klubovi u Trogiru

  • Monaco: Monaco se nalazi u samom centru Trogira. Danju je to kafić, a noću se pretvara u bar i noćni klub. Ovo je idealno mjesto vas i vaše društvo ako volite slušati house, R&B i hip hop. Svaki petak u klubu se održavaju svirke uživo, a na repertoaru je uglavnom narodna glazba.
  • Smokvica lounge bar: još jedan club smješten u centru grada. Ovdje možete kušati najrazličitije vrste piva ili uživati u omiljenim koktelima. U klubu se pušta razna glazba, a vikendi su rezervirani za manje koncerte.
  • Corte bar: Corte bar je odlično mjesto za opuštanje nakon cjelodnevnog radnog dana. Opuštena atmosfera, veliki izbor ukusne hrane i pića te ljubazno osoblje zasigurno će oduševiti vas i vaše prijatelje.
  • Stone Age: još jedan mnogima omiljeni trogirski noćni klub u kojem se često održavaju koncerti popularnih DJ-eva. Rijetko kada se naplaćuju ulaznice, tako da je ovo mjesto uvijek krcato mladim i veselim ljudima koji su željni druženja. Osim DJ-eva, goste ponekad zabavljaju i go-go plesačice, obilježavaju se razni događaji i održavaju popularni pjena partiji.
  • Cocktail Bar Padre: klub se nalazi na trogirskoj rivi te je idealan izbor za sve one koji traže nešto drugačije oblike zabave. Osim izvrsnih taktova dance, funky i house glazbe, klub organizira brojne tematske zabave na kojima sudjeluju sve generacije.