Quad Adventures Trogir

Planirate posjetiti Trogir s vašim prijateljima? Tražite neke nove oblike zabave koji će vas ispuniti adrenalinom i smijehom i dugo se urezati u pamćenje?

Za nešto drugačiji oblik zabave u Trogiru predstavljamo vam Quad Adventure odnosno vožnju kvadova. Riječ je o jedinstvenom iskustvu kroz zaleđe Trogira odakle ćete uživati u prekrasnom pogledu na cijelu rivijeru i arhipelag. Za one koji žude za adrenalinom, Quad Adventure je savršen izbor.

Quad Adventures Trogir

Ruta započinje u Segetu Gornjem i nastavlja kroz grmovite i planinske staze pored brojnih nasada maslinika i vinograda. Cijelim putem prati vas prekrasna priroda i jedinstveni pogledi na grad i okolicu. Za vožnju quadova nije potrebno nikakvo iskustvo; obuka se prolazi na licu mjesta. Stručno i iskusno osoblje upoznat će vas sa sigurnim i zabavnim načinom upoznavanja Trogira i njegove okolice na vlastitom quadu. Vožnja kroz jedinstvenu dalmatinsku šumu i planinske staze najuzbudljiviji je način da doživite ovaj prekrasan krajolik koji se proteže duž jadranske obale.

Sve što trebate je opustiti se i uživati u savršenom danu s vašom obitelji i prijateljima. Prije vožnje dobit ćete svu potrebnu zaštitnu opremu i proći kroz sva važna pitanja. Quad avantura prikladna je za sve uzraste.

Vožnja quadova u Trogiru je izvanredna prilika da upoznate sva ona očaravajuća mjesta za koja vjerojatno ne biste ni saznali da ste se zadržali samo u centru grada. Osim adrenalinske vožnje, nakon višesatnog uživanja u razgledavanju prirode udobno se smjestite u staroj kamenoj kući i zasladite nepce najukusnijim dalmatinskim specijalitetima poput ribe ili morskih plodova. U kući se pripremaju i razni mesni specijaliteti. Nikako ne zaboravite kušati domaće bijelo vino koje se odlično slaže s ribljim menijem.

Vožnja kvadova zasigurno će biti jedinstveno i zabavno iskustvo za vas i vaše prijatelje! Po završetku avanture i vraćanju u centar grada, udobno se smjestite u nekim od brojnih kafića ili barova na rivi te uživajte u prepričavanju i prisjećanju na izvanredan provod u Trogiru.