Restoran Riva

Nakon obilaska popularnih znamenitosti Trogira, vrijeme je za odmor i uživanje uz prijatnu atmosferu i dobra jela. Upravo to vam može ponuditi restoran Riva u srcu Trogira. Pogledajte što vam ovaj mali dragulj još može ponuditi.

Uživajte u kvalitetnoj hrani

Restoran Riva, koji se nalazi u ovom šarmantnom hrvatskom gradiću, je mali obiteljski restoran u kojem možete uživati u mediteranskim okusima i prelijepom pogledu na more. Nebitno jeste li raspoloženi za pizzu, sočne odreske ili svježu salatu, Riva će vam ponuditi samo najbolje. Pored toga, na meniju se nalaze i rižota, hamburgeri, riblja jela, domaća tjestenina kao i neodoljivi deserti. Kada je riječ o sastojcima, ovaj restoran koristi samo najkvalitetnije — organsko povrće, pršut, odležano meso, mozzarelu, brašno iz slavonskih ravnica, svježu ribu i sl.

Alkoholna i bezalkoholna pića

Pored bogatog izbora hrane, ovdje možete naručiti i osvježavajuće alkoholne i bezalkoholne koktele. Izaberite iz bogate selekcije popularnih koktela kao što su Mojito, Mai Tai, Long Island Ice Tea, Hugo, Espresso Martini, Aperol i sl.

Na vinskoj listi možete pronaći vrhunska bijela i crna vina, rose vino, vina na čaše, pjenušac i druga vina.

Restoran Riva vam također nudi raznolik izbor piva, kako domaćih tako i europskih. Opustite se uz Karlovačko, Karlovačko crno, Heineken, Guiness, Kilkenny ili Amstel.

Ukoliko niste ljubitelj alkohola, ne brinite. Restoran Riva ima i za vas mnoge ponude. Raspoloženi ste za kavu? Naručite sebi espresso sa šlagom, cappuccino, Nescaffe ili bijelu kavu. Ukoliko ni kofein nije po vašem ukusu, probajte čokoladu sa šlagom, čaj, ledeni čaj ili limunadu.

Opuštena i obiteljska atmosfera

U restoranu Riva se možete osjećati kao doma. Zauzmite svoje mjesto, naručite sebi kavu i listajte novine, dok se odmarate od obilaska trogirskih znamenitosti. Ovde možete doći sami, s prijateljima ili sa čitavom obitelji. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim restoranom u Trogiru, upravo ste ga pronašli.